Stay & Care gel nagellak voor de ideale thuis manicure

Gister zat heel Nederland aan de buis gekluisterd om 19:00uur, voor de persconferentie. Was dat wat we te horen kregen ook eigenlijk wel wat jij had verwacht? Maar stiekem niet wat je had gehoopt? We zitten voorlopig nog wel even thuis, op dezelfde manier die we de afgelopen 5 weken al eigen aan het maken waren.
Het is super begrijpelijk. Ondanks dat de dagelijkse cijfers wel een dalende tendens laten zien, is de druk in de ziekenhuizen niet minder of weg. Maar mis jij toch stiekem een beetje die luxe van bijvoorbeeld de kapper of een manicure? Voor dat laatste hebben wij bij Maiden Magazine dé oplossing gevonden, namelijk de Douglas Stay & Care gel nagellak. Ideaal voor dé thuis manicure!

Stay & Care gel nagellak voor de ideale thuis manicure

Douglas Stay & Care gel nagellak

Met de Douglas Stay & Care gel nagellak creëer je thuis een prachtige, glanzende gel manicure zonder dat je een UV lamp hiervoor nodig hebt. Het mooie aan deze nagellak is dat die wel 10 dagen mooi blijft. Wie wilt dat nou niet? Verzorgde nagels en niet de zorg dat je de volgende dag al weer moeten bijwerken of overnieuw mag beginnen, vanwege het afbladderen van de nagellak. Met de Douglas Stay & Care gel nagellak geniet je optimaal en voor een lange tijd van een verzorgde manicure.

Naast dat het voordeel dat je er jouw huis niet voor uit hoeft (niet dat we dat nu mogen in verband met de 1,5e meter maatregel) heb je geen UV lamp nodig. Hoe komt dat? De combinatie van de Stay & Care gel nagellak en de Stay & Care gel top coat. Deeltjes van beide formules verbinden met elkaar, waardoor jouw manicure met de Stay & Care gel nagellak tot 10 dagen mooi blijft.
Daarnaast is deze gel nagellak speciaal ontwikkeld met het verzorgende eigenschappen extract: Aloë Vera.

Er is een kleur voor iedereen om verliefd op te worden.
Douglas Stay & Care gel nagellak

De nieuwe formule van de Douglas collectie Stay & Care gel nagellak zorgt voor een prachtige, glanzende finish. Welk gemakkelijk is aan te brengen en tevens gemakkelijk is te verwijderen met jouw favoriete nagellak remover. Verkrijgbaar in maar liefst 20 tijdloze kleuren. Er is een kleur voor iedereen om verliefd op te worden! De gel nagellak kost en de top coat kosten afzonderlijk van elkaar € 7,13.

Aanbrengen:
Stap 1
Breng als eerste twee dunne laagjes nagellak aan, in de kleur waar jij verliefd op bent geworden. Deze twee dunne laagjes nagellak laat je voor ongeveer twee minuten drogen.

Stap 2
De thuis manicure maak je af door een laagje top coat. Laat je deze top coat drogen. Zo heb jij 10 dagen lang een mooie glanzende gel manicure. Welke ook weer gemakkelijk te verwijderen is met jouw favoriete nagellak remover. En klaar is de thuis manicure!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *