Follow Friday: Journal D’Jones

Follow Friday
Journal D’Jones

Vind jij het ook zo lekker om te “verdwalen” op Instagram? Wij ook.
Uren kunnen we kwijt zijn aan Instagram en met name op de social accounts van deze jonge en fotogenieke dame. Zowel op Instagram, als op haar Pinterest account.
En met recht verdient zij daarom de Follow Friday van Maiden Magazine te zijn:

Journal d’jones

Girls love pink & fashion, toch? Nou, deze dame ook. Ze is een grote inspiratiebron voor ons als het aankomt op de laatste mode. Weten we het even niet meer, dan geeft haar Pinterest account een enorme dosis nieuwe ideeën. Al verschillende items zijn op ons shopping lijstje terecht gekomen.
En haar kledingkast? Daar willen we allemaal wel in duiken. (Trust us. En zo niet? Als de wiedeweerga gaan spieken op haar Instagram account.)

En pink? Ja, daar houden wij bij Maiden ook gewoon van – #bekentenis.
Ondanks dat deze fotogenieke dame van Hollandse bodem is, geeft ze haar account een heerlijk frisse vibe mee. Dat is niet verkeerd, nu de wind langs onze oren en huizen suist en waar de dagen donker beginnen en helaas ook weer eindigen na een werkdag. (#bekentenis 2: w-e-n-e-e-d-s-u-n)

Deze geboren en toch wel getogen southern belle uit het Brabantse land, woont tegenwoordig in onze hoofdstad en is werkzaam is de mode na haar opleiding aan TMO in Doorn en Akademie Vogue in Amsterdam.

Maar eerlijk als we bij Maiden ook zijn: helaas is het de laatste tijd wat stiller op haar Instagram account en stiekem hopen wij bij Maiden dat we een dubbele shout-out naar Journal D’Jones mogen doen: volgen van deze inspirerende jonge dame EN lieve Joni…we missen je geliefde posts! (#bekentenis3)

 

Instagram.com/journaldjones

Pinterest.com/journaldjones 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *